Du er landet på Opbevaringsglas.dk, det helt rigtige sted at finde Hay opbevaringsglas. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hay opbevaringsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HAY Borosilicate opbevaringsglas, 35 cl, jadegrøn

Sidste produkt på vores liste er HAY Borosilicate opbevaringsglas, 35 cl, jadegrøn som vi har fundet til 213,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilfuld og praktisk opbevaringsglas fra Borosilicate serien fra danske HAY. Glasset er fremstilllet af slidstærkt grønt borosilikatglas, med låg i en mørkere nuance. Det er sikkert at opbevare mad i det, men det er også så dekorativt, at det er fint a…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Hay Opbevaringsglas på listen er HAY Borosilicate opbevaringsglas, 35 cl, jadegrøn fra KitchenOne.dk med en pris på 213.00. Billigste udvalgte Opbevaringsglas er HAY Borosilicate opbevaringsglas, 35 cl, jadegrøn som du kan købe for 213.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Hay Opbevaringsglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Hay Opbevaringsglas tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringsglas blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringsglas: