Du er landet på Opbevaringsglas.dk, det helt rigtige sted at finde Hay opbevaringsglas. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Hay opbevaringsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: HAY Borosilicate opbevaringsglas, 35 cl, jadegrøn

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “HAY Borosilicate opbevaringsglas, 35 cl, jadegrøn” fås til 249,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stilfuld og praktisk opbevaringsglas fra Borosilicate serien fra danske HAY. Glasset er fremstilllet af slidstærkt grønt borosilikatglas, med låg i en mørkere nuance. Det er sikkert at opbevare mad i det, men det er også så dekorativt, at det er fint a…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: HAY Borosilicate opbevaringsglas, 100 cl, grå

  • Dagens pris: 349,- kr.
  • Fundet hos KitchenOne.dk
  • Mærke: Hay
  • Farve: Grå

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe HAY Borosilicate opbevaringsglas, 100 cl, grå til kun 349,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Multifunktionel opbevaringsglas fra Borosilicate serien fra danske HAY. Glasset er fremstillet af slidstærkt gråt borosilikatglas med et kontrasterende lyserødt låg og har både dekorative og funktionelle kvaliteter.
Det passer ind i de fleste typer rum…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: HAY Borosilicate opbevaringsglas, 60 cl, klar

Sidste produkt på vores liste er HAY Borosilicate opbevaringsglas, 60 cl, klar som vi har fundet til 269,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Praktisk og stilrent opbevaringsglas fra Borosilicate serien fra danske HAY. Glasset er fremstillet af klart borosilikatglas og har et tætsluttende gult låg med silikonering.
Hav det stående fremme, uanset og det er til opbevaring af mad eller af æsteti…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Hay Opbevaringsglas på listen er HAY Borosilicate opbevaringsglas, 100 cl, grå fra KitchenOne.dk med en pris på 349.00. Billigste udvalgte Opbevaringsglas er HAY Borosilicate opbevaringsglas, 35 cl, jadegrøn som du kan købe for 249.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 100 kr.
Ovenstående Hay Opbevaringsglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Hay Opbevaringsglas tilbud er opdateret i dag 26-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringsglas blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringsglas: