Du er landet på Opbevaringsglas.dk, det helt rigtige sted at finde Bodum opbevaringsglas. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Bodum opbevaringsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Bodum Yohki Opbevaringsglas 3 stk. 1 L

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Bodum Yohki Opbevaringsglas 3 stk. 1 L” fås til 299,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Organiser køkkenskabene og opbevar mel, pasta, kaffe, te, nødder og andre tørvarer i de praktiske Yohki opbevaringsglas fra Bodum. De er fremstillet af borosilikatglas, som er et slidstærkt materiale, der ikke absorberer lugt eller smag fra indholdet.
De…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Bodum Presso Opbevaringsglas 25 cl 4 stk.

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Bodum Presso Opbevaringsglas 25 cl 4 stk. til kun 162,98 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevar fødevarer på en stilfuld måde med Presso opbevaringsglassene fra Bodum. De er perfekte til pasta, havregryn, bønner, mel, kaffe, te osv.
Opbevaringsglassene er fremstillet af polycarbonat, som er en hård plasttype, der vejer ganske lidt og er gena…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Bodum Presso Opbevaringsglas 60 cl 2 stk.

Sidste produkt på vores liste er Bodum Presso Opbevaringsglas 60 cl 2 stk. som vi har fundet til 106,88 hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevar alt fra sødt slik og saltede mandler til mel, pasta og ris i de fine Presso opbevaringsglas fra Bodum. I et sæt medfølger 2 stk.
med en kapacitet på 60 cl. Glassene er praktiske til opbevaring og organisering af fødevarer, men pynter samtidigt ogs…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Bodum Opbevaringsglas på listen er Bodum Yohki Opbevaringsglas 3 stk. 1 L fra KitchenOne.dk med en pris på 299.00. Billigste udvalgte Opbevaringsglas er Bodum Presso Opbevaringsglas 60 cl 2 stk. som du kan købe for 106.88 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 192.12 kr.
Ovenstående Bodum Opbevaringsglas data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Bodum Opbevaringsglas tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringsglas blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringsglas: