Du er landet på Opbevaringsglas.dk, det helt rigtige sted at finde Aida opbevaringsglas. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Aida opbevaringsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Aida RAW opbevaringsglas Smoke 5×11 cm

Sidste produkt på vores liste er Aida RAW opbevaringsglas Smoke 5×11 cm som vi har fundet til 49,95 hos Kop&Kande DK.

Forhandlerens beskrivelse:
RAW opbevaringsglas med låg i teak.
Raw Creative opbevaringslas med proplåg i teak.
Designet i samarbejde med Christiane Schaumburg-Müeller.
Skønne opbevaringsglas til fx ris, gryn, mel, pasta, sukker eller slik.
Kan derudover også anvendes som vase eller urtepotte til enkle buketter og grene – også til de trendy sukkulenter og kaktusser.
5×11 cm…

Se hos Kop&Kande DK ❯❯

Dyreste Aida Opbevaringsglas på listen er Aida RAW opbevaringsglas Smoke 5×11 cm fra Kop&Kande DK med en pris på 49.95. Billigste udvalgte Opbevaringsglas er Aida RAW opbevaringsglas Smoke 5×11 cm som du kan købe for 49.95 hos Kop&Kande DK. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Aida Opbevaringsglas data og priser er hentet fra 1 butikker (Kop&Kande DK). Alle Aida Opbevaringsglas tilbud er opdateret i dag 28-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringsglas blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringsglas: