Du er landet på Opbevaringsglas.dk, det helt rigtige sted at finde Rosendahl opbevaringsglas. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Rosendahl opbevaringsglas tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas 1 L.

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas 1 L.” fås til 136,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
I dette flotte opbevaringsglas fra Rosendahl Grand Cru serien kan du opbevare alt lige fra pasta og havregryn til elastikker og andre små nips, der hører køkkenet til. Glasset er udstyret med et flot og praktisk låg, der lukker godt til, hvorfor dine madv…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Rosendahl Grand Cru opbevaringsglas 0,5 liter

Anden anbefaling har vi fundet hos KitchenOne.dk, hvor du kan købe Rosendahl Grand Cru opbevaringsglas 0,5 liter til kun 109,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevaringsglas fra Grand CruOpbevaringsglas fra Grand Cru er glas som kan tåle at stå fremme på køkkenbordet og som samtidig pynter med alt lige fra nødder og müsli til papirclips og andre småting.
Opbevaringsglasne fås i 5 forskellige størrelser, som eg…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

3: Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas 0,75 L.

Næste anbefaling er “Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas 0,75 L.”.

Dagens bedste tilbud på “Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas 0,75 L.” har vi fundet hos KitchenOne.dk hvor prisen lige nu er 143,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevaringsglas fra Grand Cru Grand Cru er Rosendahls smukke service-serie med alt fra bestik til tallerkner og skåle.
Serien er udformet i smukt hvidt porcelæn, som skaber rene linjer på spisebordet.
Grand Cru serien har en elegance med et råt touch, som…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

4: Rosendahl Grand Cru opbevaringsglas sæt, eg

Sidste produkt på vores liste er Rosendahl Grand Cru opbevaringsglas sæt, eg som vi har fundet til 690,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Opbevaringsglas fra Rosendahl Grand Cru serien.
Den dekorative opbevaringskrukke kombinerer simpelt, naturligt design og funktionel opbevaring.
Kombinationen af glas og egetræslåget skaber et stilfuldt og moderne udtryk.
Silikoneringen i låget gør, at kru…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Rosendahl opbevaringsglas i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Rosendahl opbevaringsglas:

Dyreste Rosendahl Opbevaringsglas på listen er Rosendahl Grand Cru opbevaringsglas sæt, eg fra KitchenOne.dk med en pris på 690.00. Billigste udvalgte Opbevaringsglas er Rosendahl Grand Cru Opbevaringsglas 0,25 L. som du kan købe for 99.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 591 kr.
Ovenstående Rosendahl Opbevaringsglas data og priser er hentet fra 2 butikker (KitchenOne.dk, Erling Christensen Møbler). Alle Rosendahl Opbevaringsglas tilbud er opdateret i dag 26-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Opbevaringsglas guides:

Fandt du ikke det rigtige Opbevaringsglas blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Opbevaringsglas: